9 Nisan 2015 Perşembe

İnsan


Köy yaşantısını ve doğayı kitaplardan okuyarak anlayamayız. Doğaya taşınmaz bize ve canlılara can katar adeta. Koyunların meleştiği bir yerde insan içsel bir yaşam olarak insana fayda sağlamaktadır. Kırlarda birbirinden güzel insanlar ile doğada ve yaşantıda güzel bir yaşam sürmektir. İnsanın içerisindeki serüven duygusu ile kendi kendine yaşar ve kendi kendine mutlu olmaktadır. İnsan ilişkilerinin yalın ve sakin olduğu böyle bir yerde herkes mutlu olur ve artık insan mutlu bir yaşam sürmektedir.

İnsan bir şey öğrenir ve onu geliştirmek ve başkasına öğretme arzusu içerisindedir. Kişisel beceriler herkeste vardır. Bu şu demek oluyor, insan bedenini kullanarak zihnine ve ruhuna fayda sağlamaktadır. Tatil yerlerine taşınmak ve oralara nakliye olmak biz insanoğluna biraz da zulüm etmektir. İnsan güzel bir şeyler yapıyorsa bunu öğretiyor kimisi de satıyor bunları.Toprağın o kokusuna hayran olmayan yoktur. Oradaki koku bir başkadır ve cana can katar adeta.

1 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı teşekkür ederim. İnsan insan insan başka da bir şey demiyorum.

    YanıtlaSil

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...