6 Nisan 2015 Pazartesi

Nakliye firması gelmeden evde nasıl bir hazırlık yapmalıyız?


Nakliyeciler ile anlaşmada sözleşmede mutlaka bunlar belirtilmeli ve bu hem nakliye firması için hem de sizin için iyidir. Elbiseleri dahi askılı dolaplarda taşımaktadırlar. Elbiseleri yeni taşındığınız asarlar.

Araç giriş çıkışlarının kolay olması için önceden bilgilendirmek her zaman iyidir. Taşınmalar da iletişim her zaman iki taraf içinde sağlıklıdır. Bu gibi durumlarda ters bir şey olursa nakliyeci ve müşteri için zaman kaybı demektir. Sizde nakliyeci temsilcisi ile önceden görüşün ve bütün her şeyi konuşmanızda fayda var. Sonradan çıkacak tatsızlıkları kimse istemez. Evinizde ki özel eşyalarınızı toplamanızı tavsiye ederiz, bunun dışında evde başka bir şey toplamanıza gerek yoktur çünkü nakliye firmaları bunları özel askılı dolap vb gibi şeylerle toplayacaklardır. Burada önemli olan önceden bütün şartları konuşmak ve sürpriz çıkmasını önlemektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...