4 Nisan 2015 Cumartesi

nakliye uçağı

Nakliye uçağı kargo taşıyan ve cüssesi olan bir uçtır insanı korkutan gövdesi vardır ve havada uçmasına hayret edilir. En güzeli de c 47 olan nakliye firmasıdır. Seslerinden nakliye uçağı olduğu anlaşılır ve göğü adeta yararak uçar.

Yükte hafif şeyleri taşır genelde ama pahada ağırdır bu taşıdığı şeyler c 130 kargo uçağıda vardır o da bayağı bir güzeldir gerçekten. Nakliye günümüzün olmazsa olmazıdır. Bir yerden bir şeyi alıp gelmek ne zaman başladı bilmiyorum ama nakliye teknoloji ile birlikte gelişmiştir ve daha da gelişecektir.

Kamyon ile yapılan nakliyeler de artık evlerden eşyayı almak için asansörlü nakliye bile kullanılmaktadır ve bu gibi şeyler için bazen pencere bile sökülmektir. Nakliyat için sınır tanımayan nakliye firmaları gelişen teknolojiden isitifa etmektedir. Her tekerlekli ve uçan şeyin bir de nakliye modeli vardır sanırım dünyada en fazla yükü bu anlamda trenler karşılamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...