3 Haziran 2015 Çarşamba

Kalabalık yalnızlık



İnsanlar birbirlerini tanımadığı insanlara bütün hayatını itiraf ediyorlar ve bu da biraz bizim yalnız olduğumuzun kanıtıdır. İnsan için var olan tek şeyi iletişimdir.

Modern zamanlar da insanların çok sayıda ilişkiyi kuruyorlar ama kimseyle ilişkiyi derinleştirmiyoruz ve o ilişkiyi kullan at gibi gibi bir ilişki oluyor sonuçta.

İnsanlar sorun çıkmasın ben de yalnız kalayım diye düşünüyorlar. İnsanları yalnızlaştıran bir nebze de kapitalizmdir. İnsan ilkin emniyeti bir arada buldu ve ava beraber gitmeye başladılar, daha sonra savaşları da beraber yaşadılar ama insanın yalnızlığı göze alması 20 yüzyılın sonunda yaşanılan bir durum daha önce de vardı ama bu kadar insanlara çökmemişti.

Evlilikte başarılarının başlıca sebeplerinden biri birlikte iken yalnız kalabilmektir. Olay tam da budur, eğer birlikte yalnız kalabiliyorsanız yani aranızdaki mesafeyi bilin ama saygılı olun ve evliliği devam ettirin ama yukarı da da çatıyı birleştirin.

Diğer Yazı:  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...