8 Kasım 2015 Pazar

Rüyalar ne anlatıyor


Sadık rüya, edgas ve ahlam rüyaları vardır. Sadık rüya vahyin çatısı altındadır. Sadık rüya doğrudan Allah'tan gelen bir şeydi. 

Bazen üç dakika uyuruz ama biz üç saat uyumuş gibi hissederiz. İnsan beyni sürekli sümülasyon yapar, beynimiz bizi gözden geçirir. Beyin durduğu an gelecek ile ilgili projeksiyonlar yapar. Rüya çok önemli bir alandır psikoloji ve rüya çok önemlidir. Lucid rüya bunlardan biraz farklıdır.

Rüya gördürerek insanlar problemlerini çözebiliyorlar. Rüya çok mühimdir. Edgas ve ahlam boş rüyalar değildir. İnsanın gördüğü boş bir rüya yoktur, insan muhteşem bir kutudur. 

İyi bir rüya tabircisi insanın kendisini ayıklamasını sağlar ve içerisindeki sıkıntıları yok edip seyrüseferdir. Rüyayı gören bu rüyaları birbirinden ayırması çok önemlidir. Rüya gördüğümüzde içimizde bir yargı oluşur bu rüya iyi değildir, bu rüya karışıktır gibi bir his doğuyorsa bunu anlatmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...