4 Aralık 2015 Cuma

Kanser, Kalın Bağırsak Fonksiyonu


Bazı ilaçlar kullanarak büyük abdeste çıkmak ve yaşamlarını katlanabilir bir hale getirmek için bu hastaların cerrahi başvurmaları gerekmektedir. Bu hastalar büyük abdesti yapmakta güçlük çekmektedir. Tuvalette ıkınıyorlar ve yeniden büyük abdest yapmak için geri dönebiliyor. 


Bir kişi bir hafta geçtiği halde tuvalete çıkamıyorsa bu konu ile ilgili bir hekime başvurmalıdır. Kabızlığın tanımlanması için günde iki defa bir defa normaldir. Hafta iki kere çıkıyorsa burada problem vardır. Bilinmelidir ki bu durum çözülebilen bir şeydir. Ve çoğu kez tedavisi mümkündür. Boşaltım önemlidir tedavi edilmezse kalın bağırsak kanserine yol açabilir. Kanserin önüne geçmek için hekime başvurmak çok önemlidir.



Büyük abdestini yaparken sorun olursa böyle bir durumda hekime başvurmak çok önemlidir. Cerrahinin önemli yardımcı olma durumu vardır. Seyrek büyük abdeste çıkan hastalarda bulunmaktadır. Haftada bir on beş günde bir büyük abdeste çıkan kişiler kesinlikle cerrahi bir opsüyom varsa eğer yaşamalarını daha kaliteli bir hale getirmek içindir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...