17 Aralık 2015 Perşembe

Konut sigortası nedir?


Yıllarca para biriktirip konu aldık ve başımıza gelebilecek riskleri yok etmeye ve gelen olası kazalar sonucu uğrayacağımız zararları karşılayan bir pakettir. Konut sigortasını yaptırmak ülkemizde çok yaygın değil ama yeni dönemde bir çok vatandaş bilgilendikçe konut sigortasını yaptırmakta ve bunu istemektedir. Konut poliçeisinde yangın ve her ne sebeple çıkarsa çıksın yangın olması farklıdır. Bunun sonucunda eğer evinizde yangın çıkarsa poliçe sizin zararınızı ödemek zorundadır. Konutunu ankara nakliyat ile taşırsanız taşımanızda size sigorta yapmaktadır. 

Su boruları patladı ve eviniz, fayansların, borunun değişmesi gibi durumlarda, sel su baskını ve en önemli deprem teminatı da sigortalanmaktadır. Deprem sonucu tüm zararlar karşılanmaktadır. Ve Türkiye'de artık çokta gündeme gelen terör, terör olayları da konut sigortası kapsamındadır. Bir futbol maçından sonra protesto yapılırken ve başınıza sıkıntı geldiğinde bu da ödenmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...