29 Mart 2016 Salı

İslam'ı yok etmeye çalışıyorlar



İslami deforme ediyorlar, eğer islamı deforme ederlerse ardından müslümanları deforme edeceklerini biliyorlar. Hristiyanlar müslümanlığı tehdit olarak görüyorlar, bunun için inançların içlerini boşaltmaya çalışıyorlar. 

Bilim üretmeyen insan akıl üremez, akıl üretmeyen insan ise sistemi yönetemez. Hep insanı konuşuyoruz, akıl, zeka ve nefis çok önemlidir ve dünyanın düzelmesi müslümanların şaha kalkması için bunların çözülmesi gereklidir. 

Dünyayı bırak ahirete çalış felsefesini dayatıyorlar, aklı ve çalışma ikinci plana atılıyor. Bütün alemi Allah yarattı ve Allah'ın ilmi ile yarattı bizim bu ilimlere ilerlemeniz aynı zamanda da ahireti de kaçırmamız gerekir. Namaz kılacağız aynı zamanda Kuran'ın ilk emri oku emrine uymak şarttır ve farzdır. İnsanın beyni müthiş bir organ, beyinde milyarlarca işlem dönmekte biz bunun milyonda birini fark etmekteyiz, şuur artı milyar kez şuur üstünden daha güçlü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...