5 Mayıs 2016 Perşembe

Takıntılarımızdan nasıl kurtuluruz



Takıntılarımıza takılıp kalıyoruz ve hayatta mutlu olamıyoruz. İnsanların depresyona girmesinde en önemli faktör dış olaylar değil bizim iç sesimizdir. Bunun durdurmanın bir yolu var.

Ne kadar istesekte iç sesimiz bize bir şeyler anlatıyor. Kahve içerken kahvenin tadını alamıyorsun ve hayattan soğuyoruz çünkü biz bir şeyler yaparken başka bir şeyler düşünüyorlar. Örneğin nakliyat firması seçerken bile bir sürü sıkıntı yaşıyoruz, kolay gibi gözükse de sorun oluyor bize nakliyat ankara firması seçmek çok kolay ama biz bunu büyütüyoruz. Eğer beyin sürekli düşünceleri geçmişi ya da geleceği size tekrar ediyorsa hayatınızı bozuyor ise depresyondasınız demektir. 

Gün içerisinde ikide bir aklınıza kötü bir şeyler kötü sözler geliyorsa ve huzurunuz bozuyorsa ve dengeniz dengenizi bozuyorsa bunlar depresyonu tetikliyorlar. Bazı insanlar var bozuk olanı düzeltmek gibi bir şey değil burada demek istediğim beyindeki düşünceleri kontrol edememe durumudur.

Kaynak: Ankara nakliyat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...