17 Nisan 2015 Cuma

İki tarafa da destek veren insan

Herkes ötekinin dünyasına sağır bakıyor ve o acıları görmüyoruz. Herkes hipotom düşünüyor. Hayatı hep biz ve ötekiler düşünüyor. İnsan terörü kınıyabilir hem de zinlardaki işkenceleri kınayabilir.

Türkiye o ses Türkiye ile kendinden geçerken zalimlerin çalıştığı ve çabaladığı bir dünya var insanlar bırakın rahatlamasın gergin olsun. İnsanlara istatistik gösterdiğiniz zaman inanmıyorlar ama bir fotoğraf gösterdiğimiz zaman işte o zaman inanıyor. Türkiye tuhaf bir biçimde kutuplaşıyor. İnsan iki şeye bir şeyden karşı olabilir ideoloji olarak bir şeylerin arkasından bakarsan hem ülke hem de insan olarak kaybedersiniz. Sorunların karmaşıklığın basite indirgeyerek anlamaya çalışıyoruz ve anlamaya çalışıyorken o şey sonuçlanıyor. İşin politik safhasını tartışmıyorum fakat masum insanlar acı çekmek için dünya gelmedi onlara kolay bir şekilde zulüm etmek bu kadar kolay olmamalı. İnsanlara yapılan zulüm değişmez. Şurada da böyle bir şeyler yazmıştım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...