27 Nisan 2015 Pazartesi

Kurumların değer yaratması




Her değer üretmek isteyen firmanın herkesin anladığı ve inancı olmak gerekmektedir. Yani amaç belirlemeliyiz, amaç değer yapmaktır ve bir felsefe olması gerekmektedir. Amaç belirleme de şirket üreten için değeri tahsis etmektir. Herkes en büyük değeri kendisi yarattığını düşünmelidir. Kurum değer yaratma da en önde olan kişiye ödül vermelidir.

Müşteri memnuniyetini araştırmak ve geliştirmek gereklidir. Tüketicinin sorunlarını gideren, topluma değer veren bir kurum olması ve bunu yansıtması gerekmektedir. Bir diğeri ise alternatif yaratmaktır, değerli seçenek olmasıdır. Kişisel olarak herkes üretici ve yaratıcı olursa bu toplamda başarı için en önemli şeylerden birisidir.

Başarısız olabilirsiniz ve kurum bunları örtmeli ve hiç olmamış gibi sürekliliğe devam etmelidir. Daha çok değerin nasıl yaratılacağını bilmek ve öğrenmek değer yaratmadan en önemli olgudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...