12 Şubat 2016 Cuma

Gittikçe mutsuzlaşıyoruz



Toplum gittikçe bozuluyor ve psikolojik rahatsızlığı olan kişiler yirmi yıl önce çok azdı ama bir yirmi yıl sonra dünyada en çok hastalık depresyon olacak deniliyor. İnsanlar sürekli tüketiyor ve kalp hastalığı gibi öldürücü değil ama depresyonda olan kişiler çok kayıp yaşıyor.

Ekonomik seviye yükseldikçe mutluluk seviyesi yükselmedi en çok ortaya çıkan sebep ise ekonomik hareketlilik ve hızlı yaşantı insanı mutsuzluk yaratıyor ve insan hızlı bir yaşamın içerisinde kayboluyor. Elektrik yoktu insanlar erkenden yatıyordu ve herkes kendi evinde mutluydu.

Sosyal dayanışma zayıfladı ve insanlar zengin ama yalnız ve de mutsuzluk oldu. Beklenti seviyesi yükselti ve kıyafetler ile başa çıkılamaz oldu. nakliyat ankara sizin beklentilerinizi karşılayacaktır. Artık her şey normal kabul ediliyor ve gardolaplarımız elbiseden yıkılıyor. İnsan mutmaindir hayatında insan Allah ile anarak mutlu olur. Bu illa ki müslümanlık için değildir hangi dine inanılırsa inanılsın kişi kendine Allah'a adarsa mutlu olacaktır.

https://sifatuzlamba.wordpress.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...