13 Şubat 2016 Cumartesi

Neden panik oluruz



Panik her insanın korku halidir. Korkunun tavana vurup insanın korku duygusuna dayanamaması paniktir.Korku ve kaygı bizim hayatta olmamızı sağlar, mutluluktan sonra yaşarız ve biteriz. 

Kaçtığında ve yanına birileri sığındığında panik yaşarız. Herkesin bir korkusu vardır ve çoğu insan köpekten korkmaktadır yani bu kendimiz çözebiliriz.  Ev taşımada sorun yaşıyor ve panik oluyorsanız ankara nakliyat firması sizin için sorunsuz ev taşıyacaktır. Nakliyat ankara firmasını tavsiye ederiz.

Paniğinden kendisine göre sebebi vardır ve sebepsiz olmaz kişi için yeni problemler olmaktadır ve bu bitmemektedir. İnsan bazen ben uyduruyor muyum diye kendisine sorar ve en çok korku ise panik atak yaşayacağım korkusudur. Biz kaçınrsak ve insanlara muhtaç olursak sıkıntıyı yaşarız. Ve korkulan yerleri andıran ne var ise oradan kaçmak istersiniz ve hayatınız daralmaya başlar. Panik atakta çarpıntı, uyuşma, nefes darlığı gibi şeyler olmaktadır ve bazen de gerçek olmayabilir. İnsan bu sefer çarpıntı olmasın diye korkmayacak ama bu da mümkün değildir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...