17 Mart 2016 Perşembe

Türkiye'ye Terör Tuzaklarını Kimler Kuruyor?



İran nükleere geçince iranı vuracağız dediler ama iran sonunda dünyayı kandırdı. Batı iran ile anlaşma yaptı hergün birbirlerine gidip gidip geliyorlar. Biz ise iran ile aramız iyi iken bize sizin ekseniniz kaydı diyorlardı.

900 km sınır pkk ve pyd ye bırakılamaz denildiğinde bizi tehdit ettiler. Cemil bayık süreç tıkanırsa kürtler ayaklanır diyorlar, aynı zamanda tayyip erdoğan'ı devirmek isteyen kürtler var. arapları kürtler ile kürtleri türkler ile müslüman ile müslüman birbirine savaşıyorlar ama bakıyoruz ki kimse galip değil burada kazanan büyük avrupa devletleri.

Ortadoğu'da yapılanlara bakıldığında araplar dayak yedikçe radikkalleştirler ve sonra da ılıman islam tutabilir diye bu düşünceyi öne sürdüler ama bu da uymadı ve savaşlar darbeler ardı arkasına geldi. Dediler ki ortadoğu barışının önünde üç devlet var suriye ırak ve iran dediler. Ne olursa olsun yine kaybeden müslümanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...