29 Kasım 2015 Pazar

Korkularınızı yenin

Pek çok Seyden korkabiliriz kimi fareden, kediden, Olması Gerçek Olan şeylerden korkarız. Korkular türlü türlüdür. Herkes Bir Seyden korkar ama korkuları Olan İnsanın Üzerine gitmekte faydasızdır. Bunu YAPMAYA gerek YOKTUR ziyaretinde bu kimseye Bir Fayda sağlamaz. Korkular genelde küçük yaşta yaşananlar Sonrası gelen hiç gitmeyen şeylerdir ettik. Eklendi bunun Üzerine gitmeli ettik bununla baş EDECEK donanıma ziyaretinde Bilgiye sahipler olmamız gereklidir bu öyle zor Olan Bir şeyde Değildir.
Bir takım korkularımız var ve bunlarla tanışmamız gerekiyor. Tanışmak ve samimi olmak gerekiyor ki aslında kötü olmadığını anlamak için bize ipucu bile verebilir ve verir de. 0 endişesi olun diyen yok zaten ama kaygıyı yenebilmekte mümkündür. Orta düzeyde kaygılanmak herkes ister ve genelde herkes böyle orta düzey kaygısı vardır. Bu artık günümüzde zaman zaman çaresiz insanları etrafımızda görebiliriz.
Neyi değiştirebilirsiniz neyi değiştiremezsiniz bunun ayrımına iyi varmak ve bunu aşmak için bilgi birikim sahibi olmamız gerekli o zaman zaten gerekli gücü bulabiliriz ve yenebiliriz. Hasta olduğunuz zaman öleceğim zannedeceğinize bir gripin yutun ve iyileşeceğinize kendinizi inandırın bu kadar basit aslında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...