20 Şubat 2016 Cumartesi

Türkiye'de medya




Televizyona baka baka aldatmayı aldanmayı normal görüyoruz. Ülkede ciddi bir şey kalmadı. Bizde ciddi gazeteler bile bulvar gazetesi haline geldi. Meryem Uzerli belgesli NTV'de yayınlandı o kadar bilim adamları var iken bir oyuncuyu saatlerce sunmaları bize ve medyaya kaybettirmektedir. Bir yoğurt alan bir milliyet bedava dersen medya biter ve bizden de başka bir şey olmaz.


Yazar koptuğu için batan bir gazete yoktur. Bir gazeteyi haber sattırmak bir gazete iyi spor yapıldığı zaman, iyi bir promosyon verirlerse o gazete daha iyi satar ve burada biz kendimize bakmalıyız bu konuda. 

İnsanlar sosyal medyadan haber alıyor ve herkes oralardan nefretini yansıtıyor aynı zamanda  herkes duyarlı gibi gözüküyor ama sokakta sosyal medya duyarlılığı yok. Kimse kimseyi sevmiyor ve herkes sosyal medya sayesinde birbirine kusuyor. 

Herkes sosyal medya üzerinden kavga ediyor ve herkes kinini orada savunuyor. Face üzerinden birbirini görmeyen insanlar sosyal medyadan yazdıklarından dolayı kişiler birbirini öldürmek istiyorlar.


Radyo dinlemek şu an önemsiz görülse de depremler olduğu zaman haberi biz sadece radyolardan alacağız ve herhangi bir doğa olayında sosyal medyadan öğrenemeyeceğiz ne kadar radyo şu an önemsenmese de radyo hayat kurtaracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...