22 Nisan 2016 Cuma

Özgüven Geliştirme Kuralları



Kendinizi özgüvenli hissetmek istiyorsanız iyi özelliklerinizi biraz geliştirin. Kim kendini hangi konuda güvenli hissediyor ise o güvenini geliştirsinler. Bir kişiyi bedeni ile sevmeyin ve kişiliği, şahsiyeti sevin. Kişilerin davranışlarını övün. Sevgiyi ise şahsiyetlere uygulayın.

İnsanların, hele büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğiniz insanların sizin hakkınızdaki düşüncesi ne kadar önemli olabilir? Bunu 100 üzerinden puanlayın. Eğer 20-30 derseniz; özgüven yolundasınız! Ama 80-90sa cevabınız şunu da cevaplayın ‘Siz kendiniz için mi başkaları için mi yaşıyorsunuz? Kim hangi konuda kendini iyi hissediyor ise o konuda konuşmaya başlar ise kendine güveni da da artar. Herkesin en çok güvendiği yeri vardır.


Çocuğu severken şartsız sevin. Ben seni gerçekten her şeyin ile çok seviyorum, hatalarım beni mutsuz edin demek çok yerinde olur. Bir çocuğun davranışı eleştirilir.

Kendin gibi çocuk hata yapmasın diye uğraşırken çocuğun kişiliği gelişmiyor. Çocuğa çiğnemesin diye sürekli çorba verirseniz sindirim sistemi gelişmez. Herkeste bir sıkıntılı taraf var ise onun zıttı çok iyi tarafı vardır. Bu her zaman böyledir.

Kaynak:   Nakliyat Ankara

Diğer yazı:   
http://www.sanalulke.org/kadinlarda-cinsel-isteksizlik-neden-olur/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...