19 Nisan 2016 Salı

Tarım neden önemli?




Gerçekten denetimin olduğu mekanizmanın son derece mükemmel şekilde işlediği bir sistem olursa Türkiye bir üretim ülkesi olur ve herkes işinden memnun olduğu gibi herkes de para kazanmış olur.

Tarımdaki dünden bugüne önemli gelişmelerin olduğundan söz ettik. Ancak, tarım ülkesi konumunda olan Türkiye için bu gelişmelerin yeterli olduğunu söyleyemeyiz. 

Heyecanı yitirmemek gerekli, eğer heyecansız olursak her şey ayaklarımızın altından kayıp gider. Sürekli hayattan şikayet etmek yerine bir şeylere tutku ile bağlanmak çok önemlidir. Hayatın bize bir şeyler getirmesini beklemeyin ve gökyüzüne bakın ve dağılan umutlarınızı geri toplayın ve göreceksiniz hayat çok değişecek.


Böyle bir iddia bizi yanılgıya ve yanlışa götürür. Bugün ülkemizi tarımda gelişmiş ülkelerle kıyasladığımızda, halen çok eksikliklerimizin bulunduğunu ve daha çok yol kat etmemiz gerektiğini görürüz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...