14 Nisan 2016 Perşembe

Terör nereden besleniyor



İstediğiniz gruba destek veriyorsunuz ve sizin adınıza çatışıyorlar. Bu yüzden bir türlü kurtuluş savaşçısı. YPG amerika için ne? YPG 2 gün sonra yok olabilir. Bir yandan Talibana destek veriyor bir yandan Taliban dövmeye başlıyor. Büyük devletlerin ayakkabısı yok ve istediğini yapıyorlar. İnsanların sosyal medyada üzücü olayları paylaşmasını doğru bulmuyorum. Tabiî ki duygular paylaşılabilir ancak bu öyle bir hale geliyor ki insanlar üzerinde olumsuz etki meydana geliyor.

Terör bir insanlık suçudur. Pakistan’ın bizim için ayrı bir yeri var. Kurtuluş savaşında bizim için topladıkları para le yardım ettiler. Teröre karşı mücadele insanlığın mücadelesidir bu mücadeleyi tüm dünya verecek. İnsanlığı terör ayıbından kurtarmak istiyoruz.

İşin sonunda Obama en sonunda barış ödülü alıyor ve neyin ne olduğu belirli değil. Büyük devletlerin ne yaptığı belirli değil. Mutlu gibi görünüyorlar ama örneğin mutlu evliliğin sırlarını bilmiyorlar ama herkese mutlu evlilikten bahsediyorlar. ABD başkanı Obama Suriye'de hareketsiz gibi duruyor ama Suriye'de danışmanlık konumunda. Esad'a yardım ediliyor ama Rusya sanki yardım ediliyor gibi oluyor. Ortadoğu'da durum karışık ve düzeleceğe de benzemiyor.
Kaynak: Sanal Ülke




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzlenim bırakmak

İlişkilerde değişim ve gelişimde yakalanılması gereken en önemli şey bire bir ilişkidir. Bir insana baktığınızda karizmatik dediğiniz şe...